Telefon : 051 241 826

Teambuilding doživetje

Home  >>  Teambuilding doživetje

Do novih poslovnih zmag z okrepljenim ekipnim duhom.  

Uspešno timsko delo je ključno za uspešno podjetje. Team building je zato najpomembnejša naložba, ki jo lahko naredite za svoje zaposlene. Ključno pri tem pa je, da se ga lotite celostno in strateško ter z usposobljenimi organizatorji tovrstnih druženj jasno definirate glavne cilje.

Team buildingi čez druženje in premišljeno izbrane aktivnosti povečujejo pripadnost in predanost zaposlenih podjetju, gradijo zaupanje, spodbujajo in izboljšujejo odnose in komunikacijo, spodbujajo kreativnost, rešujejo konflikte in povečajo sodelovanje.

Vabimo vas, da okrepite povezanost in učinkovitost vaše ekipe z našimi inovativnimi teambuilding programi, ki temeljijo na pedagoškem pristopu brazilske pedagoške ikone,

Paula Freire. Freirejev pristop k učenju skozi praktične izkušnje poudarja aktivno sodelovanje, refleksijo in praktično uporabo znanja, kar omogoča razvoj novih veščin in razumevanje njihove uporabe v praksi.

Pri oblikovanju naših aktivnosti/ iger sledimo temeljnim načelom Freirejeve pedagogike, ki spodbujajo kritično razmišljanje, ustvarjalnost in timsko delo. Skozi naloge, ki spodbujajo sodelovanje, skupinsko reševanje problemov in refleksijo, ne le povečujemo angažiranost, temveč tudi razvijamo ključne analitične in kritične veščine, ki so nepogrešljive za inovativnost in uspeh v sodobnem delovnem okolju.

Ker se zavedamo, da je vsaka ekipa edinstvena, skupaj z vami definiramo cilje, ki jih želite doseči. Izbor aktivnosti prilagodimo ciljem paketa, pa tudi številu in sestavi udeležencev. Vsaka izkušnja je popolnoma edinstvena in bo oblikovana po posvetovanju z naročnikom (kadrovsko ekipo).

Paket A: Synergy Boost

Stopite korak naprej k boljši povezanosti in učinkovitosti vaše ekipe s paketom Synergy Boost. Naša facilitatorka bo z dinamičnimi aktivnostmi okrepila komunikacijo in gradila zaupanje med člani vaše ekipe. Sodelavci bodo sodelovali v navdihujočih nalogah, ki bodo izboljšale sposobnost jasnega izražanja, razumevanja nebesedne komunikacije ter gradnjo empatije med sodelavci.

CILJ: Povečanje sinergije in učinkovitosti

  • Možne igre: Slep sprehod, Nenavadni nagovor, Hoja po žebljih

Paket B: Team Fusion

Podajte se na pot do popolnega usklajevanja in sodelovanja s paketom Team Fusion. Z našimi navdihujočimi aktivnostmi, kot so Sklad kovancev, Invazija vesoljcev in/ ali Pajkova mreža, bomo krepili sposobnost učinkovitega sodelovanja, medsebojnega razumevanja in usklajenega delovanja vaše ekipe. S tem bomo prispevali k bolj povezani in uspešni ekipi, ki premika meje.

CILJ: Popolno usklajevanje in sodelovanje

  • Možne igre: Sklad kovancev, Invazija vesoljcev, Pajkova mreža

Paket C: Empowerment Leadership

Odkrijte edinstven vodstveni potencial vsakega člana vaše ekipe, s paketom Empowerment Leadership. Skozi navdihujoče naloge, kot so Obrni odejo, Nenevadni nagovor, Pajkova mreža ali Skrite vrednote, bomo spodbujali kreativnost, odločnost in učinkovito vodenje v dinamičnem okolju. Naš cilj je, da razvijemo vaš vodstveni potencial ter sposobnost kreativnega reševanja problemov, kar bo okrepilo povezanost in uspešnost vaše ekipe.

CILJ: Razvijanje vodstvenega potenciala in opolnomočenja

  • Možne igre: Obrni odejo, Nenevadni nagovor, Pajkova mreža, Skrite vrednote

 

Tematske delavnice:

Opo­lnomočenje skozi samoobrambo / Empowerment through Self-Defense (ESD) (3 ure)

Vstopite v svet samozavesti in osebne varnosti z delavnico Opo­lnomočenje skozi samoobrambo (ESD). S pomočjo globalno priznanega modela treninga ESD bomo vaši ekipi omogočili celovit pristop k osebni varnosti. Delavnica združuje fizične, verbalne in zaznavne tehnike, ki krepijo samozavest in sposobnosti za ravnanje v različnih situacijah. S poudarkom na razvoju osebne odpornosti, obvladovanju stresnih situacij in pridobivanju fizičnih spretnosti samoobrambe bomo poskrbeli, da se vaša ekipa počuti varno in samozavestno v vsakdanjem življenju.

CILJ: Povečanje samozavesti, osebne varnosti in obvladovanja stresnih situacij v vsakdanjem življenju

  • Možne igre: praktične vaje, ki sledijo 5 načelom ESD: “Pomisli”, “Zavpij”, “Beži”, “Bori se” in “Povej”.

 

 

O facilitatorki: Naša izkušena voditeljica, Petra čarman, doktorica socialne psihologije z več kot 5-letnimi izkušnjami na mednarodnih področjih, bo vodila vsak korak vaše ekipe na poti do uspeha. Kot certificirana facilitatorka s področja družbene dimenzije trajnosti po metodi Gaia Education, Petra združuje strokovno znanje s strastjo do spodbujanja sodelovanja in razvoja vodstvenih veščin in zagotavlja navdihujoče in učinkovite izkušnje za vsakega udeleženca. Pod njenim vodstvom boste ustvarili trdne vezi, premagali ovire in dosegli izjemne rezultate.

 

Trajanje: cca. 3 ure (oz. po dogovoru)

Cena paketov: 500* EUR z DDV

Velikost skupine: 10-25 oseb
Nudimo poseben popust za nevladne organizacije.

*Cene so informativne.

Kontakt:

E-pošta: carman.petra@gmail.com